امروز جمعه  ۲۷ دی ۱۳۹۸
۱۳۹۸/۰۴/۱۹- ۱۲:۳۳ - مشاهده: ۲۸۰

برگزاری جشنواره بین المللی غذای ملل 20 لغایت 25 مردادماه

برگزاری جشنواره بین المللی غذای ملل 20 لغایت 25 مردادماه

از آنجا كه ایران دارای تنوع فرهنگی و قومی متنوع است، برپایی چنین نمایشگاه‌ها و جشنواره‌هایی باعث حضور پررنگ و متنوع اقوام گوناگون ایرانی از قبیل ترك ها، لرها، قشقایی‌ها، كردها و . . .  خواهد شد و همین امر باعث ایجاد تنوع فرهنگی و همچنین ایجاد فضای گسترده اشتراكات فرهنگی و در نهایت جذب توریست و افزایش امكان صادرات غیر نفتی را فراهم خواهد نمود.

از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره می توان به موارد زیر اشاره نمود
*نزدیكی و تبادل بین فرهنگ ها و مشتركات فرهنگی كشورهای مختلف
* نمایش و معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی
*معرفی برندهای مطرح غذایی و صنایع وابسته
* استعداد یابی و انتخاب برترین استعدادهای آشپزی و معرفی سر آشپز های مطرح ایرانی و بین المللی
*معرفی محصولات غذایی، سوغات محلی و رسوم اقوام مختلف ایرانی و كشورهای دیگر
*توجه به غذاهای سنتی به عنوان سوغات محلی، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن‌ها
*تنوع بخشی به جاذبه‌های گردشگری كشور با تاكید بر تنوع غذایی و ذائقۀ گردشگران داخلی و بین‌المللی 
*بنیانگذاری جذب توریست غذا
*معرفی تحولات غذایی و روش های جدید سرو غذا در جهان
*معرفی تكنولوژی‌های جدید طبح و سرو غذا (رباتهای پخت غذا، روشهای جدید سفارش گیری و تحویل غذا و . . .)
*معرفی شركت های تولید كننده تجهیزات و ملزومات آشپزخانه 
*معرفی شركت ها و تولید كنندگان محصولات غذایی( فست فود و غذا های سنتی)
*معرفی و نمایش سوغات و محصولات كشاورزی ایران
*حمایت از فرهنگ غذای ایرانی
* رواج مصرف بهینه ی غذا و استفاده از منابع طبیعی

علاقه مندان می توانند برای اطلاعات بیشتر به سایت امینترنتی زیر مراجعه نمایند:

www.tiffes.ir

 

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما